kicsi babáim

Első gyerek, második terhesség...

így állunk

new baby

Linkblog

Archívum

Címkék

19 hetes 2 napos

2009.07.07. 23:00 - HaromGyerek

Bréking: Nyuszika ma fürdés előtt a szájába vette a lábát, és mindkét kézzel aktívan részt vett a mutatványban :) Fürdés előtt van egy kb. negyedórás pucérkodás, és pelenka nélkül jóval ügyesebben mozog. Ja és napok óta (mióta múlt héten egyedül fürdetve kipróbáltam) úgy fordítjuk hasra a nagykádban, hogy nem fogjuk sehol, max. az álla alatt, hogy ne nyeljen túl sokat a vízből. Ügyesen evickél, mozog a lábaival, és ezerrel nézelődik feltartott fejjel. A lábai meg annyira tetszenek neki, hogy a babatartó izében is folyton azokat stíröli felemelve a csapkodás helyett :)

Jut eszembe, a szombati második babaúszáson feltűnt, hogy a lábacskáival nem csinál semmit a vízben, de az oktató csaj szerint az majd a felszabadultsággal jön, ő még pici ehhez. Már a homlokáig belemerült a vízbe, sokszor, és nem bánta egyáltalán.

Ma MT-jal sétáltunk késő délután, egy biciklis le is tért az útról, úgy megbámult, és aszonta, "eeeez igen!" :)

Talán a kánikula lehet az oka, hogy napok óta 2x kel éjjel enni, 1 körül és 4-5 között. Holnap leutazunk anyuékhoz, ott jó hűvös van a szobámban, majd ott kiderül, az idő okozza-e (ott aludta át először az éjszakát).

Mosható pelenka: napok óta próbálgatom, szerintem lassan áttérek rá. Egyelőre Bambino Mio és ebay-es AIO vannak terítéken, ez utóbbiakat csak kimostam, majd a napokban lesz az első bevetés. Szerintem tök jó dolog, és baleset eddig nem volt (pedig 2 nap is abba sikerült a termés), viszont a papírbetét az anyatejes kakihoz nem sokat ér, mosószappanozhattam a foltokat...

A bejegyzés trackback címe:

https://picurkam.blog.hu/api/trackback/id/tr31233128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása