kicsi babáim

Első gyerek, második terhesség...

így állunk

new baby

Linkblog

Archívum

Címkék

9 hetes + 6 napos

2009.05.02. 10:34 - HaromGyerek

Ismét egy első Liza életében: az előbb magától beájult a játszószőnyegén. Eddig altatás nélkül ilyen nem fordult elő: vagy szopás közben, vagy kézben szokott kidőlni, utána le kell tenni, és ha szerencsénk van, nem pattan ki a szeme.

Ma reggel 8-kor vettem magunk mellé a nagyágyba (Anyuéknál vagyunk, Férj is), fél 9-kor szopott, utána játszott az apjával, a nagyapjával, letettük a játszószőnyeget, hátra fordítottuk, és nyekergett. Mondtam Anyunak, hogy álmos, azért nyűgösködik, de nem hitte el: mitől lenne 10-kor álmos, ha majdnem 8-ig aludt? De ismerem a lányom, ilyenkor ő szunyálni szokott. Nyekergés közben Anya mondja, hogy csukogatja le a szemét. Hasra fordítottam, pikk-pakk, forgolódás nélkül bealudt. Ráterítettünk egy pokrócot, és most húzza a lóbőrt. Ezek szerint igaz az, hogy ha egy gyerek álmos, elalszik, nem tudod ébren tartani :)) (Kisebbik öcsémre ez még tizenévesen is igaz volt, hiába akart fennmaradni és megnézni egy-egy filmet, bealudt az első pár percben mindig.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://picurkam.blog.hu/api/trackback/id/tr381098425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása